Wat is een wilderness retreat?

Tijdens de wilderness retreat trek je een week lang de wildernis van Noorwegen in. Je neemt écht even afstand van de drukte, van de stress en van de prikkels van werk en thuis. Deze week draait om jou. Je verbindt jezelf steeds dieper met de natuur om je heen én met jezelf.

Verdieping en reflectie

Tijdens de week zijn er oefeningen om jezelf steeds meer te openen en te verbinden met alles om je heen. Ook zijn er momenten om te delen, te reflecteren én er zijn juist momenten voor stilte en om alleen te zijn. Wat jij wilt, bepaal je zelf. Door deze verschillende ervaringen kunnen de kleinste momenten opeens de grootste impact hebben.

Hoe ‘Wild’ is de week?

Slapen doe je in de buitenlucht rondom het basecamp. Onze lokale gids, Thoralf, helpt je op weg zodat je zelf leert mét de natuur te leven. Van het maken van je eigen slaapplek, het  verzamelen en vangen van eten tot aan manieren om de natuur om je heen bewuster te beleven.

24 uur solo

Je sluit de week af met een 24-uur solo: helemaal alleen op een door jou gekozen plek in de natuur. Een solo is waanzinnig krachtig. Al eeuwenlang gebruiken verschillende volken over de hele wereld dit ritueel om dichter bij zichzelf te komen. Benieuwd wat dat met jou doet?

Data

23 – 29 mei 2020 (mix editie)

19 – 26 september 2020 (men-only)

Investering

€1350,- excl. vlucht (privé en freelancer)
€1750,- excl. vlucht (vergoeding werkgever)

De begeleiding

Thijs en Peter – oprichters van Back to the Wild – begeleiden de week samen met Thoralf. Hij is onze lokale gids en leert je op te gaan in het ritme van de natuur. Met Thijs of Peter heb je een persoonlijke intake vooraf en tijdens de week begeleiden zij momenten om de ervaring te verdiepen.

De gemixte edities worden begeleid door Thijs, Liselotte en Thoralf.

Meer over ons

Laat je bellen of stel je vraag

Bel me op

Tijd om naar binnen te gaan en echt contact te maken met mezelf

RubenOndernemer

Het was echt wel een diepe ervaring, geweldig!

PeterOndernemer in duurzame energie

In de stilte en de schoonheid van de natuur komen de antwoorden vanzelf

JulesLeidinggevende bij een bank