Wat we doen voor teams

Heb je het idee dat je team (nog) beter kan presteren, dat jullie effectiever kunnen samenwerken of dat het helpt als je elkaar écht even in de ogen kijkt? Trek dan met Back to the Wild de wildernis in en ervaar het effect van de natuur op jouw team!

 In de wildernis, ver van alle afleiding, met elkaar omgaan, naar elkaar luisteren, én naar jezelf luisteren is enorm krachtig. Dit levert vaak nieuwe inzichten, andere gesprekken en vertrouwen op. Wij zorgen ervoor dat er momenten zijn om je gedachten te delen en te reflecteren op jezelf, het team en de samenwerking.

Geen flip-overs

Wat je niet krijgt zijn sessies met flip-overs. Wat je wel krijgt is de kans om elkaar echt even in de ogen te kijken en met elkaar te verbinden. Op basis daarvan kan je daarna veel sneller beslissingen nemen, beter samenwerken én je hebt altijd een fundament om op terug te vallen als het even heet wordt onder de voeten.

Ben je benieuwd wat het voor jouw team kan opleveren? Neem dan contact met ons op. De duur en de inhoud van de reis ontwikkelen we op basis van de gewenste resultaten.

Cruciale basis voor samenwerking


Duidelijke afspraken over doelen, samenwerking en het werk zelf helpt teams om succesvol te zijn. Maar wat als de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen in een complexere, snellere en onoverzichtelijkere wereld?

Door elkaar een paar dagen intensief en zonder afleiding mee te maken, ontstaat een diepe vorm van vertrouwen, verbinding en begrip. Dit is een cruciale basis om optimaal samen te werken waardoor je ook bij veranderingen en tegenslagen effectief blijft.

Neem contact op voor meer informatie of een kop koffie. We praten graag over alle mogelijkheden.

Laat je bellen of stel een vraag

Bel me op