Wat is een solo weekend?

24 uur alleen in de natuur. Dat is de basis van het solo weekend. Het is de ideale manier om tot rust te komen, te reflecteren of gewoon even stil te staan bij wie je bent en wat je doet. Om de ervaring te verdiepen begin je de avond van te voren. Samen rond het vuur zitten, buiten slapen en verhalen delen. Thijs en Peter begeleiden samen het hele weekend.

Samen de ervaring verdiepen

Samen een solo? Zeker! Door van te voren en achteraf verhalen te delen wordt de ervaring verdiept en hoor je meer perspectieven. Zo is de solo een ervaring die je zowel alleen als gezamenlijk doorleeft. 

Waar is de solo?

De solo is op een uniek stuk natuur op de Veluwe. De beheerder van een oud landgoed, waar alleen bij uitzondering mensen mogen komen, laat de natuur hier de vrije loop. Een glooiend landschap met verschillende soorten natuur waar iedereen een unieke plek kan vinden.

Waar komt het idee van de solo vandaan?

Al eeuwenlang gebruiken volken over de hele wereld een solo-periode, vooral als er een nieuwe fase van het leven aanbreekt of als er een belangrijke vraag speelt. Er zijn veel variaties in opzet en lengte. De kern is altijd gelijk: jij en de natuur, met z’n tweeën.

Data

17-19 april 2020

3-5 juli 2020

Kosten

€350,-

Ik zat me af te vragen wanneer ik voor het laatst 24 uur alleen ben geweest

Pieter

In de stilte en de schoonheid van de natuur komen de antwoorden vanzelf

Jules

Fantastisch om te ervaren wat er in mezelf naar boven komt door verstilling

Herman
Praktisch

Het weekend begint op vrijdagavond om 19 uur. Het eindigt zondag aan het einde van de middag. Je ontvangt van tevoren een paklijst met wat je mee moet nemen en de exacte locatie.

Waarom een solo weekend?

Een soloweekend is een ideale manier om ruimte te geven. Ruimte aan het leven zelf en daarmee aan je innerlijke stem. De eenvoud ervan is zo waanzinnig krachtig. Ervaar het zelf!

Boek je plek!

Meer informatie aanvragen

Bel me op