Wat is een solo weekend?

Wanneer ben jij voor het laatst écht alleen geweest? Heb je ruimte gegeven aan jezelf? Zonder alle prikkels van het leven om je heen. Op weinig plekken in Nederland kan (en mág) je nog echt 24 uur alleen zijn. Met Back to the Wild hebben we zo’n plek. Een uniek privé gebied in de Veluwe. De natuur is hier ongerept, divers en rijk. Hier mogen wij een weekend lang in opgaan. Op vrijdagavond start je met alle ruis uit het dagelijks leven achterlaten: telefoon, horloge, camera, je werk, stress en gedoe. Rondom het kampvuur ontstaat rust, vertraging en verstilling. Je eet gezamenlijk, deelt je intentie voor dit weekend, praat en luistert. Je overnacht back to basic onder de sterren met een zeiltje (tarp) dat je beschermt tegen regen en wind.

De volgende ochtend keren we met oefeningen om te verdiepen en te verbinden naar binnen. Daarna zoek je een plek in de natuur, jouw plek. De komende 24 uur breng je hier alleen en in stilte door. Er hoeft even helemaal niets. Daardoor ontstaat ruimte voor dat wat nodig is. Tijd om te reflecteren, afstand te nemen en los te laten. Niet voor niets al eeuwenlang een krachtige traditie die door verschillende volkeren wordt gebruikt om dichter bij jezelf te komen. De volgende dag komen we opnieuw samen rondom het kampvuur. Van verbinden met jezelf ga je naar verbinden met elkaar. We delen onze ervaring over wat er was en nu is: zonder ruis van het leven. Dat is waardevol. Het geeft nieuwe inzichten en perspectieven.

Dit levert het jou op

Een solo-weekend in de rauwe natuur laat als een spiegel zien wat begraven ligt onder de prikkels van het leven. Door het loslaten van je werk, partner, gezin en verwachtingen kom je bij de kern, jouw kern. Er ontstaat rust en ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Wie ben ik, waar sta ik, wat vraagt het leven van mij en waar wil ik écht naartoe? Verdieping die je met een strand- of boswandeling niet bereikt. Een 24 uur solo brengt naast diepgang ook mentale kracht. Ongemak ligt op de loer. Het is donker, er is verveling en misschien wel regen en kou. Juist in dat ongemak schuilt de grootste groei. Waar je uiteindelijk mee naar huis keert is afhankelijk van je intentie. Al onze deelnemers, en jij dus ook, ervaren gegarandeerd meer helderheid, een gevoel van rust, antwoorden, focus en daadkracht. Ben jij toe aan deze impact van de natuur?

Data 2021

11-13 juni (wachtlijst)
9-11 juli (wachtlijst)
10-12 september (vol)
8-10 oktober (nog 2 plekken)

Kosten

€375 (privé deelname, incl. btw)
€450 (zzp/freelancer, excl. btw)
€595 (vergoed door werkgever, excl. btw)

Het weekend in een notendop
  • Op de Veluwe in een privé gebied
  • Groep van max. 8 deelnemers
  • Begeleiding van oprichters Thijs en/of Peter
  • Geen telefoons & geen horloge
  • Oefeningen om te verbinden en verdiepen
  • Slapen onder een tarp (zeiltje)
  • Vegetarische maaltijden
  • 24 uur solo op je eigen plek
  • Back to basic ervaring met diepte

Video impressie

Het weekend heeft me meer mildheid naar binnen en een meer open blik naar buiten opgeleverd

Roos

Ik wil graag meer weten

Bel me op