Skip to main content

Wat kan deze reis mij opleveren?

Iedereen haalt wat anders uit de week. De ervaring leert dat deelnemers bijvoorbeeld minder afhankelijk van anderen worden, authentieker worden of een duidelijker beeld krijgen wat ze wel en niet met hun carrière willen. Wat wij zelf ervaren hebben is dat we door de natuur meer in een flow in het gehele systeem kunnen opereren en daarmee veel efficiënter zijn.

Welke begeleiding is er tijdens de week?

Tijdens de week zijn er drie begeleiders. Thoralf focust zich voornamelijk op de overlevingstechnieken en zal helpen om weer te verbinden met de natuur. Thijs en Peter faciliteren het gehele proces en passen het zo aan om de ervaring te verdiepen. Ook zijn zij altijd beschikbaar voor coaching. Stiekem is er nog een vierde begeleider: onze overtuiging is namelijk dat de natuur de grootste impact zal hebben!

Past deze reis in mijn (persoonlijk) leiderschaps- of trainingstraject?

De reis is bedoeld om te ervaren welke ruimte, ideeën en gevoelens er ontstaan als je even alles achterlaat en weer een onderdeel wordt van de natuur. We noemen het geen leiderschapsreis omdat (persoonlijk) leiderschap slechts een onderdeel hoeft te zijn van wat de reis je brengt. De mogelijkheden zijn dus breder maar afhankelijk van je behoefte en intentie kan het heel goed bijdragen aan leiderschapsontwikkeling. Je bent zelf als beste in staat om te bepalen of dat ook klopt voor jou. Voor de reis hebben we een intake met je waarin we je faciliteren om de intentie van de reis te verhelderen. Bel ons gerust als je hier voordat je boekt alvast over wilt sparren.

Kan ik er nog een week vakantie aan vast plakken?

Ja! De vlucht boek je namelijk zelf, waardoor je altijd eerder kan gaan of later kan terugkomen. De reis begint op Oslo Airport.

Wat als ik het niet kan betalen?

Wij geloven enorm in de kracht van de reis en hopen dan ook dat iedereen die mee wil ook mee kan gaan. Mocht je deze ervaring niet willen missen maar kan je het niet betalen? Laat het ons dan weten! We kijken dan naar de mogelijkheden om deze ervaring toch voor je mogelijk te maken.

X