Skip to main content
Waarom de Corona shake-off teamdag

Dagelijks verschijnen vermoeide gezichten op je beeldscherm. Het is zichtbaar en voelbaar dat de energie en betrokkenheid van je team is veranderd sinds iedereen vanuit huis werkt. Het echte contact mist: de gesprekken bij de koffieautomaat, met elkaar lunchen, nog even napraten na een vergadering.  Je merkt dat je steeds harder je best moet doen om het ‘wij-gevoel’, de motivatie en het werkplezier binnen je team vast te houden. Er is behoefte aan elkaar recht in de ogen aankijken. Praten over hoe het gaat: privé en op werk. Gewoon weer even mens zijn in plaats van alleen collega’s. Die diepere verbinding is essentieel om productief en met plezier samen te werken.

Dit is de Corona shake-off teamdag

Bij Back to the Wild doe je samen met jouw team een ‘corona shake off’. Jullie ontmoeten elkaar midden in de natuur. Weg van thuis, zonder laptop en alle telefoons uit. In de rust van de wildernis ontstaat er ruimte om te ontladen van alle emoties en ervaringen die zich de afgelopen maanden hebben opgestapeld. Het gaat deze dag niet over werk, maar over de menselijke beleving. Elkaar echt zien. Elkaar echt horen. Als team reflecteer je op de afgelopen periode, hervind je de speelse dynamiek tijdens opdrachten in de natuur en kijk je met elkaar naar de toekomst.

EXTRA OPTIE 1: wil je graag nog wat langer met elkaar doorbrengen? Dat kan! Verleng de teamdag met een heerlijk diner. Samen koken, eten en verhalen vertellen rondom het kampvuur terwijl de schemer inzet en de sterren aan de hemel schitteren.

EXTRA OPTIE 2: wil je er een ervaring van maken die niemand meer vergeet? Blijf dan met elkaar overnachten in het bos. Er is niets zo mooi dan ‘s ochtends wakker worden midden in de wildernis. Hierdoor kan iedereen echt loskomen van het werk en thuis.

Dit levert het je op

Deze teamdag geeft een flink portie verbinding en vertrouwen, zodat je als team met een stevige basis verder kunt. Je hebt elkaar weer in de ogen gekeken, persoonlijke ervaringen gedeeld, je waardering naar elkaar uitgesproken en de verbinding hersteld. En natuurlijk weer kunnen lachen en slap ouwehoeren zoals vroeger. Heerlijk! Met een frisse start en energiekick de toekomst tegemoet.

Data

Op aanvraag

Start & einde

Start om 10u, vertrek 17u (of later bij extra optie kampvuur-diner of overnachting)

Locatie

Lunteren (20 min. vanaf Amersfoort)

Kosten

Vanaf €1750 bij 8 personen

De teamdag in een notendop
 • Ontkoppelen: telefoons uit, afstand nemen van werk en thuis
 • Ontladen: uit het hoofd, in het lichaam met fysieke en ademhalingsoefeningen
 • Reflecteren: terugkijken op de afgelopen periode, werk en privé
 • Plezier maken: teamspel in de natuur om elkaar anders te ontmoeten
 • Vooruitkijken: wat neem je mee naar de toekomst, voor jezelf en als team
Back to the Wild en de Corona Shake-off teamdag

Met Back to the Wild nemen we mensen mee de natuur in, weg van je vertrouwde omgeving. Om tot rust te komen, te reflecteren en jezelf (opnieuw) te ontdekken. Met de corona shake-off teamdag willen we het je heel makkelijk maken om dit met je team te doen. Wij regelen de plek, de belangrijkste spullen en zorgen dat we meerdere dagen hebben dat je langs kan komen. Alles zodat er geen excuus meer in de weg hoeft te staan.

Ik wil meer weten

  Vul dit formulier in of bel Thijs (06 - 402 797 28) voor meer info.

  Vragen over de corona shake-off teamdag

  Hoe gaan jullie om met de corona maatregelen?

  We houden ons natuurlijk aan de RIVM-maatregelen zoals 1,5 meter afstand en thuisblijven bij klachten. Als het vanwege de op dat moment geldende maatregelen niet door kan gaan, zoeken we naar een oplossing zoals het verplaatsen van de datum.

  Hoe groot kan m’n team of bedrijf samen om deel te nemen?

  De teamdag is er voor teams tot ongeveer 12 personen, dit in verband met de locatie waar we zitten. Is je bedrijf groter? Dan bespreken we graag een programma op maat en zullen we uitwijken naar een andere locatie.

  Kan ik de teamdag ook verlengen met een nacht?

  We bieden twee extra opties aan: aansluitend een diner rond het kampvuur, of je verlengt zelfs met een overnachting in het bos.

  Bieden jullie ook andere data aan?

  Als je met jouw team niet op de genoemde data kan, bel of mail ons voor andere mogelijkheden.

  Wat moet ik meenemen?

  Comfortabele kleding is genoeg. Als je blijft overnachten zorgen wij voor een tarp waar je onder slaapt. Als je liever in je eigen tentje slaapt mag dat natuurlijk ook. Zelf neem je voor de overnachting een slaapzak en matje mee.

  Is de plek ook met openbaar vervoer te bereiken?

  Heel goed zelfs. Lunteren heeft een treinstation en vanaf daar loop je naar ons kamp.

  X