Skip to main content
Wat is een break-out

Dag in dag uit doe je dezelfde dingen: werk, sporten, eten, slapen. Je ervaart dezelfde emoties, ziet dezelfde mensen en valt terug in dezelfde patronen. Je bent toe aan iets nieuws. Voelt dat er meer in het leven zit. Je wilt uit je comfortzone. Niet te groots, wel met impact. Bij een break-out bevrijd je jezelf van de dagelijkse sleur en breek je los van zelf gecreëerde patronen. Middenin de week rijd je na werk een andere route dan normaal. Het brengt je naar de prachtige omgeving van Lunteren. Voor de komende 15 uur zet je jouw telefoon, internet en klok uit. Er wacht een kampvuur, lekker eten en goed gezelschap. Rondom de warmte van het vuur ga je vertragen en verbinden. Intenties, verhalen en levensvragen worden gedeeld. Als je liever stil wilt zijn, ook prima.  Je slaapt die nacht buiten in de natuur op een door jou gekozen plek. In het bos zet je met wat stokken en een stukje zeil (tarp) jouw tent op. De volgende ochtend word je door de opkomende zon gewekt. We doen wat oefeningen om lichaam en geest wakker te schudden. Na een lekker ontbijt ben je klaar voor een nieuwe werkdag. Rustiger, met meer helderheid en focus dan normaal.

Dit levert het jou op

Met een break-out neem je afstand van je normale leven. Een ervaring waardoor je jezelf op een andere manier leert kennen. Je doorbreekt je routine en daardoor ontstaat ruimte om met jezelf en anderen te verbinden. Gewoon even iets anders. Juist in dat ‘anders’ vind je nieuwe inzichten. Het is ook de ideale manier om te ontdekken of een solo-weekend of retreat jou aanspreekt. Smaakt de break-out naar meer? Dan ben je klaar voor meer rauwheid, diepgang en transformatie.

Data 2021

21-22 juni
22-23 juni
23-24 juni
24-25 juni
25-26 juni

Kosten

€95,-

De 12 uur in een notendop
 • 15 uur in een bos bij Lunteren
 • Begeleiding van oprichters Thijs en Peter
 • Geen telefoon, geen horloge
 • Slapen onder een tarp (zeiltje)
 • Ruimte om te schuilen bij slecht weer
 • Vegetarisch diner en ontbijt
 • Back to basic ervaring met diepte
Past dit wel in een volle werkweek?

Juist in een volle werkweek is een break-out een perfecte manier om écht even op te laden. Geen scherm, geen thuis en geen sociale verplichtingen. Wat dan wel? Een kampvuur, ruimte om te delen of juist stil te zijn. En een bos.

Meer informatie aanvragen

  Vul dit formulier in of bel Thijs (06 - 402 797 28) voor meer info.

  X